Sensommaren – en nystart för trädgården

 

När de varma dagarna blir färre och fler och fler hittar tillbaka till de vardagliga rutinerna kan ett bra sensommarprojekt vara att piffa till trädgården och förbereda den inför nästa säsong. Passa på att rensa, laga, fräscha till och kanske unna er lite nytt och fint.

Gör en plan

Börja med att planera, både vad ni behöver göra och vad ni vill göra. På så sätt får ni nödvändigt ont gjort och kan även unna er att förnya eller förbättra lite i trädgården efter era önskemål.

Vanliga sysslor som behöver göras i trädgården på sommaren är att klippa gräset och klippa häcken. Även att se över planteringarna och förbereda dem inför vintern samt att högtryckstvätta altan och staket.

Är du händig vill du kanske passa på att bygga egna odlingslådor inför nästa säsong? Känslan av att ha tagit hand om sin trädgård och få se belöningen nästa sommar när allt är i full växt är oslagbar!

Spar tid och energi med rätt utrustning

Oavsett vilka sysslor ni åtar er är det bra att ha rätt utrustning för respektive syssla. Det gör arbetet lättare, säkrare och ergonomiskt.

Handla på nätet så hittar ni den bästa utrustningen för era projekt. Då behöver ni inte lämna hemmet utan kan börja med planeringen medan utrustningen färdas hem till er.