Inred ditt hem med fräcka möbler i retrostil

 

Är du sugen på att inreda ditt hem i retro-stil är du helt rätt ute. Retro-stilen funkar nämligen alltid eftersom det innebär att du fyller hemmet med tidlösa designklassiker. Det gör också att du får ett spännande och personligt hem. Fördelen är också att du kan välja mellan flera olika retro-stilar från olika årtionden.

Varför inte välja 50-tals stilen?

En stil som länge har varit populär är 50-tals stilen. Kanske känner du igen den på de klassiska teak-möblerna och de blommiga mönstren. 50-talet var nämligen tiden då de danska formgivarna tog ut svängarna och stack ut. Namn som Arne Jacobsen och Poul Kjaerholm blev några av de stora namnen. I Sverige fick vi se ett uppsving för Gustavsbergs porslinsfabrik i och med Stig Lindbergs serviser. Kanske känner du även till Kobratelefonen och stringhyllan? Båda två är populära klassiker från årtiondet.

Stort utbud online

Låter det spännande med en ny stil? I så fall kanske du ska ta en titt på nätet. Där finns det ett stort utbud av inredning för alla stilar och smaker. Du kan också enkelt klicka dig runt och välja mellan massor av produkter, vilket är otroligt smidigt. Ett tips är att titta här för att hitta det du söker.