Bra produkter för badrummet

 

När vi går in i ett rum tar vi in känslan med alla sinnen. För att skapa en härlig känsla i ditt badrum kan du till exempel tända lite ljus, inreda i harmoniska färger och tända ett doftljus. Eller varför inte hänga upp lite väldoftande eukalyptus i duschen? Unna dig även en mysig stund i badrummet varje vecka och ta hand om dig själv och gör det fint runt omkring dig.

Inred badrummet med lyxiga produkter

För att skapa en lyxig spakänsla i badrummet kan du satsa på att inreda med fina produkter. Börja med att fylla upp badrumsskåpet och hyllor med produkter som du verkligen använder. Glöm heller inte att du kan handla på Internet, den hudvård som du saknar hemma i badrumsskåpet. Ta även ta hand om din hud på bästa sätt, för att få bort torrhetsrynkor och ringar under ögonen.

Anpassa hudvården efter säsong

Kom också ihåg att anpassa din hudvård efter årstiderna. Under sommarhalvåret behöver vi ofta en viss typ av hudvård, och vi behöver oftast andra produkter på vinterhalvåret. På sommaren är det mer fokus på solskydd och lättare krämer. Medan på vinterhalvåret behöver vi ofta fetare varianter med mer fukt. Testa dig även fram för att se vad din hud mår bäst av.