Börja bygga upp ditt smarta hem

 

Allt fler har insett att smarta hem för med sig många fördelar. Förutom att du kan styra smarta enheter på distans via smartphone eller surfplatta kan du också ofta koppla ihop olika enheter med varandra.

Kom igång med ditt smarta hem

Du kan komma igång med ditt smarta hem genom en trådlös router. Den kan du trådlöst koppla in olika enheter till och därefter styra via en app. Det enda du behöver göra är att aktivera enheten och sedan ladda ned den tillhörande appen. Oftast fungerar de här olika smarta verktygen alldeles utmärkt med Apple HomeKit, även Amazon Alexa och Google Assistant.

Om du vill kunna styra dina lampor i hemmet finns lampor med smarta funktioner som gör att du kan tända och släcka utan att lämna soffan. När det är varmt ute finns produkter som du kan koppla till en fläkt för att sätta igång den eller stänga av. Det finns till och med lösningar där du kan styra badtemperaturen via din smarta enhet! Oavsett om det är pool eller badkar kan du hoppa i när det är perfekt temperatur. Styr ditt smarta hem på distans via smartphone eller surfplatta. Du kan handla online och hitta dina favoriter till ditt smarta hem.