Vilken kaffedrickare är du?

 

När du är i behov av energi kan det ibland vara vanligt att titta på att ta en kopp kaffe. Idag är vi människor beroende av antingen det ena eller det andra. Det kan vara allt från närhet till behöva koffein.

Om du är person som gillar att pyssla och fixa i hemmet är du förmodligen en person som gillar att ha det organiserat och fint. Klicka här för att hitta information och inspiration över vilken kaffedrickare du är.

Om du följer trender

För dig som klär dig i munktröja och har på dig upprullade mössor är du säkerligen någon som följer trender. Du dricker med all förmodan droppkaffe och har nästintill en kaffebryggare som liknar en kemists verktyg. Oavsett vad kan du identifiera dig med en viss samhällsklass klart och tydligt.

Muggar i kopparemalj

Sist men inte minst behöver du en trendig mugg när du dricker kaffe från en kaffebryggare hämtad från en laboratorium. Titta på den senaste trenden att dricka kaffe i en mugg av kopparemalj. Det är inte bara trendigt men också hållbart. Du kan med fördel använda dig av en mugg i koppar som gör att du kan tappa den utan att tänka på att den går i kras.